Hoppa till innehållet

Köp- och leveransvillkor

“Du-ska-vara-100%-nöjd-garanti”

Om du mot förmodan inte skulle vara nöjd med din leverans av någon anledning så hör av dig till oss direkt så löser vi det så du blir 100% nöjd! 

Leveransvillkor

Leveranstiden är 3-7 dagar. Vi skickar beställningar med Postnord och paketet levereras direkt ner i din brevlåda. Fri frakt när du beställer över 495kr.

Ångerrätt/Reklamation

Vi följer Konsumentköplagen och lagen om distansavtal enligt Konsumentverkets rekommendationer. Du har enligt distansavtalslagen rätt att returnera beställda felfria varor utan att ange någon anledning. Meddelande om detta ska lämnas så snart som möjligt, dock senast inom fjorton (14) dagar från det att varan mottagits. Om man kan påvisa att det är fabrikationsfel på produkten får man alltid ett nytt skal, däremot gäller inte garantin vid förslitningsskador. Strålningsreducerande hörlurar har vi 30 dagars garanti. Du betalar själv returfrakten. Skicka alltid med spårningsbart paket.

För kontakt vid retur, ångerrätt eller garantiärende, kontakta oss på info@rpofsweden.com. För att vi skall kunna behandla ditt ärende behöver du skicka med en kopia på ditt beställningskvitto, där datum, namn, produkt skall vara väl synligt, beskriv även ditt ärende. Vi återkopplar till dig senast inom 48 timmar efter att du har skickat in ditt mail till oss. Returer skickas till: Box 133, 601 03 Norrköping.  Du betalar själv returfrakten.

Produktinformation

Radson Group AB har rätten att ändra priser, ta extra kostnader om det är förutsägbart att priserna på hemsidan är felaktiga, detta informeras till kunden innan order skickas för möjlighet att makulera eller korrigera sin order. Produktbilder och annan information syftar till att återspegla produkten så mycket som möjligt. Vi reserverar oss dock för eventuella fel som kan förekomma på webbsidan och kan inte garantera att alla bilder på ett fullt ut korrekt sätt återspeglar produkternas rätta utseende. Bilderna ska endast ses som illustrationer. Bilders kvalitet kan också variera beroende på vilka färginställningar du har på datorn.

Montering av produkt

När du monterar ditt mobilskal på telefonen är det viktigt att du alltid följer instruktionerna som medföljer din beställning för att inte riskera skador på produkten eller telefonen. Instruktionsbladet som medföljer beställningen kan du även se här.

Betalningsalternativ

Det finns flera sätt att betala på när du handlar hos oss. Du kan betala med konto/kreditkort samt klarna.

Betala här och nu.

Med Betala direkt genomför du din betalning på en gång. Pengarna dras 1-2 dagar efter att ordern behandlats. Du kan alltid se och hantera köpet i Klarna-appen. Villkor

Få först. Betala senare.

Välj att betala inom 30 dagar, i slutet av månaden eller om ett par månader. Din betalningsperiod börjar när beställningen skickas. Det innebär att du kan ta dig tid att prova din vara i lugn och ro innan du bestämmer dig. Villkor

Dela upp.

Genom att dela upp din betalning kan du sprida ut dina kostnader i upp till 36 månader. Du kan skräddarsy din betalningsplan efter just dina behov. Det krävs ingen registrering eller kreditanmälan. Villkor

Vid köptillfället görs en kreditprövning som i vissa fall innebär att en kreditupplysning tas. Du kommer då få en kopia på kreditupplysningen per post.

Läs mer: Allmänna villkor
Läs mer: Standardiserad europeisk konsumentkreditinformation

Personuppgifter/Integritetspolicy

Personuppgifter hos Radson Group AB (RP of Sweden)

När du gör en beställning hos oss godkänner du att vi använder och lagrar dina uppgifter för att i RP of Swedens verksamhet kunna ge dig den service som du som kund kan förvänta dig från oss.

Vi hanterar dina uppgifter enligt dataskyddsförordningen (GDPR).

Radson Group AB (RP of Sweden) (556944-0208) är ansvarig för personuppgifterna.

De uppgifterna vi sparar i vårt kundregister är namn, postadress, telefonnummer, e-post, ip-nummer och personnummer. Syftet är att vi ska kunna leverera dina varor och hantera kundtjänst till dig efter ditt köp. Samt möjliggöra att skicka information vid nyheter eller erbjudanden.

Klarna samlar information om dig då det är de som sköter kassan/betalningarna hos oss. De har ett eget avtal för det som du godkänner.

Vi delar uppgifterna med de fraktbolagen som vi använder för att de ska kunna leverera dina varor till dig.

Om/när du kontaktar vår kundtjänst så sparas ditt mail för att vi ska kunna gå tillbaka och se historik och hjälpa dig vid behov.

RP of Sweden säljer aldrig vidare dina uppgifter till 3:e part.

Vi sparar bara uppgifterna så länge det är nödvändigt.

Du har alltid möjlighet att få ett utdrag av vilka uppgifter vi har sparat om dig. Då skickar du in en skriftligt underskriven begäran om det till vår adress nedan:

Radson Group AB

Box 133

601 03 Norrköping

Tvist

Eventuella tvister löses i första hand i diskussion med vår kundtjänst, vi vill att du ska vara 100% nöjd! Vi följer Allmänna Reklamationsnämndens rekommendationer för din trygghet.